Creatieve cursus voor kinderen

Op maandagmiddag van 15 uur tot 16:30 kun je onze creatieve cursus volgen. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar (groep 5 t/m 8). We werken met kleine groepen van maximaal 6 kinderen zodat er veel tijd is voor persoonlijke begeleiding. Dus wil jij graag lekker creatief bezig zijn en beter leren tekenen, schilderen en nog veel meer? Dat kan. Kom gezellig langs!

Meer info& aanmelden via ilse at dekunstweide punt nl.

  • maandagmiddag 15:00 – 16:30
  • 8 tot en met 13 jaar (groepen 5 t/m 8)
  • jongens en meiden
  • persoonlijke aandacht (max. 6 kinderen per groep)
  • 40 euro voor 4 lessen, 60 euro voor 6 lessen
  • proefles €5

Wanneer?

De lesperiodes lopen van zomer tot herfstvakantie; van herfst- tot kerstvakantie; kerstvakantie tot voorjaarsvakantie; voorjaarsvakantie tot meivakantie en van meivakantie tot zomervakantie. Later instappen kan, de prijs wordt dan aangepast. De lessen worden gegeven op maandagmiddag en op woensdagmiddag.

Wat gaan we doen?

We gaan tekenen met allerlei materialen. Met potlood, houtskool, pastelkrijt, oliepastel, pen en inkt, van alles. Ook gaan we meer doen dan tekenen alleen. We gaan verschillende soorten verf gebruiken, stempels maken, boetseren, collages maken.

Waarom op tekenles?

Creativiteit is heel belangrijk! Ik wil jullie graag stimuleren om creatief te zijn. Kinderen en volwassenen zeggen vaak dat ze niet creatief zijn maar dat is echt niet zo hoor! Iedereen is creatief en vaak zonder dat je het door hebt(!) en je kunt heel goed leren hoe je dat kan gebruiken.

In deze cursus leer je dus naast allerlei technieken ook je creativiteit te ontwikkelen en die toe te passen in jouw tekeningen en andere kunstwerken. Lekker bezig zijn om op jouw eigen en unieke manier!

Wat kost het?

De tekenlessen kosten 40 euro voor 4 lessen, 60 euro voor 6 lessen of 110 euro voor 12 lessen. Een proefles kost €5. Wel graag even van te voren laten weten dat je wilt komen! Als je doorgaat wordt het verrekend als korting op de prijs van de lessenserie.