workshop popart portret schilderen

In deze schilderworkshop schilder je je zelfportret in POPart stijl. Van jezelf of van je kinderen, van een van je vrienden of vriendinnen, een jarige, je vader, moeder, opa of oma. De basis voor het portret dat je gaat schilderen is een foto. Die foto lever je van te voren aan ons aan. Kijk zo zwoel als Marilyn Monroe of misschien liever zo koninklijk als Maxima?

Die foto wordt voor jou voorbewerkt in de POPart stijl, en die ga je vervolgens schilderen op doek. De perfecte workshop voor, bijvoorbeeld, een geslaagd vrijgezellenfeest met je vriendinnen!

Ook ga je in deze creatieve workshop op zoek naar je persoonlijke kleuren; wist je dat iedereen zijn eigen persoonlijke kleuren heeft die iets zeggen over jou? Dat kom je te weten in deze schilderworkshop!

Het schilderen van je originele portret doe je in ons gezellige atelier in Haarlem, natuurlijk onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

Een leuk idee voor een vrijgezellen­feest, een dagje uit met vriendinnen, bedrijfsuitje of uitje ter ere van je verjaardag!

39,- euro per persoon bij 4-10 personen. Prijs op aanvraag bij grotere groepen.