Creatieve workshops voor iedereen!

Meer over de Kunstweide

De lessen worden gegeven door mij, Ilse. Ik ben docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ik heb gestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming (nu Breitner Academie) aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ook heb ik affiniteit met techniek en architectuur. Vóór de docentenopleiding heb ik de studierichting Techniek en Maatschappij gedaan aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Een mooie combinatie! In mijn creatieve lessen combineer ik graag techniek en kunst. En een vleugje spiritualiteit mag ook niet ontbreken. Maar het allerbelangrijkste is creativiteit! Lekker loskomen komen van de dagelijkse dingen en genieten van je creatieve flow. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen creatief is op zijn of haar eigen manier en ik wil graag mijn cursisten begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van die creativiteit!

De Kunstweide is een kleinschalig creatief atelier in Haarlem..

Je kunt bij de Kunstweide terecht voor allerlei creatieve en kunstzinnige activiteiten. Creatieve workshopsbedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, evenementen, of een creatieve familiedag. Noem het maar op en wij maken er iets speciaals van.