Creatieve workshops voor iedereen!

Creatieve workshop boetseren met klei

workshop boetseren
Lekker met je handen in de klei. In deze creatieve workshop portret boetseren met klei staat vooral je eigen creativiteit centraal. Je leert boetseren met handvorm technieken. Iets exact na kunnen maken is ontzettend knap maar hoe spannend is het om er je eigen draai aan te geven! In deze workshop ga je daar mee aan de slag.
In deze workshop ga je een portret boetseren. Je gaat een bekend model boetseren, namelijk een van de andere andere deelnemers van de workshop. Je gaat elkaar eens even heel goed bestuderen en zult allerlei nieuwe dingen ontdekken die je nog niet eerder waren opgevallen!

Inspiratiebronnen zijn onder andere Auguste Rodin, Henry Moore en Joan Miró. Kijk maar eens wat zij voor mooie dingen maken.

We werken met allerlei gereedschappen en technieken en gaan lekker experimenteren. Een beetje spannend maar ook juist erg leuk. Je zult verbaasd zijn wat je kunt!

Na afloop van de workshop portret boetseren met klei moet je werkstuk nog even drogen voordat je het mee naar huis kunt nemen. Thuis kun je het verder aan de lucht laten drogen.