Creatieve workshops voor iedereen!

muurschildering
thuis of op het werk

muurschildering

Horeca / kantoor

Heb je een café of restaurant dat je extra sfeer wilt geven? Of wil je iets unieks op die saaie muur op kantoor? Dan is een speciaal voor jouw zaak ontworpen muurschildering misschien wel iets voor jou!

Muurschildering de Kunstweide creatieve workshops

Kinderkamer

Maak de slaapkamer van je kind bijzonder en persoonlijk met een speciaal voor jouw kind ontworpen muurschildering. Wil je het knus en gezellig, of juist stoer en avontuurlijk? Dat kan allemaal!

Muurschildering de Kunstweide creatieve workshops

Tuinmuur

Altijd al een vrolijke muurschildering in je tuin gewild? Tover die kale blinde muur in je tuin om eye-catcher! Bijv. bloemen en dieren of een herinnering aan je favoriete vakantieland.

muurschildering de kunstweide creatieve workshops

Workshop DIY!

Je kunt het ook zelf! Beschilder die kale kantoormuur samen met je collega's of die saaie slaapkamer-muur met je kinderen. Ik help je daar graag bij. Van ontwerp tot uitvoering. Een workshop muurschilderen!

De Kunstweide maakt muurschilderingen op maat. Wil jij een muurschildering met een bepaald thema? Bijvoorbeeld een tropisch strand om bij weg te dromen? Of een fleurige bloemenzee die je bijna kunt ruiken? Of dansende dino’s voor de slaapkamer van je zoon of dochter? Of heb je geen idee maar wil je wel iets origineels? Neem contact met me op en dan kunnen we samen mooie plannen maken! 

Maak de wereld nóg mooier!
Met een muurschildering speciaal voor jou ontworpen!

ilse de kunstweide creatieve workshops