Creatieve workshops voor iedereen!

muurschildering
thuis of op het werk

muurschildering

Horeca

Heb je een café of restaurant dat je extra sfeer wilt geven? Wil je eruit springen met iets dat anderen zeker weten niét hebben? Dan is een speciaal voor jouw zaak ontworpen muurschildering misschien wel iets voor jou!

muurschildering

Kinderkamer

Maak de slaapkamer van je kind bijzonder en persoonlijk met een speciaal voor jouw kind ontworpen muurschildering. Wil je het knus en gezellig, of juist stoer en avontuurlijk? Dat kan allemaal!

muurschildering

Tuinmuur

Altijd al een vrolijke muurschildering in je tuin gewild? Tover die kale blinde muur in je tuin om tot je favoriete plek. Bijv. bloemen en dieren of een herinnering aan je favoriete vakantieland. Ik informeer je graag over de mogelijkheden!

De Kunstweide maakt muurschilderingen op maat. Wil jij een muurschildering met een bepaald thema? Bijvoorbeeld een tropisch strand om bij weg te dromen? Of een fleurige bloemenzee die je bijna kunt ruiken? Of dansende dino’s voor de slaapkamer van je zoon of dochter? Of heb je geen idee maar wil je wel iets origineels? Neem contact met me op en dan kunnen we samen mooie plannen maken! 

Maak de wereld nóg mooier!
Met een muurschildering speciaal voor jou ontworpen!

ilse de kunstweide