Creatieve workshops voor iedereen!

Creatieve workshops voor kinderen

De Kunstweide Haarlem organiseert allerlei creatieve activiteiten voor kinderen. Je kunt bij ons terecht voor een eenmalige creatieve workshop maar ook voor een creatieve cursus van meerdere lessen. We hebben workshops en cursussen voor creatieve kinderen van 8 t/m 12 jaar!

creatieve workshops voor kinderen

Ben je bijna jarig en wil je graag een creatief feestje geven? Dat kan. De Kunstweide heeft allerlei workshops waar je uit kunt kiezen. Zoals TIE-DYE, stempels maken, T-shirt bedrukken met textielverf, notitieboekje bedrukken, houten wegwijzer maken, boetseren. Kijk maar bij het aanbod van creatieve workshops. Er zit vast iets leuks voor je bij.

Ook organiseren we workshops op maat. Dus als je zelf een idee hebt en iemand zoekt om dat te organiseren of juist geen idee hebt en graag samen wilt brainstormen over iets dat bij je past.

creatieve cursus voor kinderen

Je kunt bij de Kunstweide een creatieve cursus speciaal voor kinderen volgen. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar (groep 5 t/m 8). We tekenen met kleine groepen van maximaal 6 kinderen zodat er veel tijd is voor persoonlijke begeleiding. Dus wil jij graag lekker creatief bezig zijn en beter leren tekenen, schilderen en nog veel meer? Dat kan. Kom gezellig langs!

Workshops en cursussen voor creatieve kinderen van 8 t/m 12 jaar!